Informace k soutěžím a turnajům 2016/2017

Informace k soutěžím a turnajům 2016/2017

Rozlosování kategorií

Jak jste si již mohli všimnout, na webu se objevila aktuální rozlosování kategorií muži, dorost, starší žáci. Po rozkliknutí těchto jednotlivých kategorií se Vám zobrazí mimo další odkazy, „Rozlosování a výsledky“ a „Tabulka“. V těchto odkazech Vás budeme pravidelně a co nejdříve informovat o výsledcích zápasů a střelcích branek. Dále bude upravována tabulka dané kategorie. Tabulka bude aktualizována, jakmile se dozvíme ostatní výsledky našich soupeřů. Naši členové v kategorii starší žáci hostují v klubu HC Bohemians Praha, proto budeme uvádět v této kategorii výsledky klubu Bohemians.

Mladší žáci sehráli dne 2. 4. 2017 dvě utkání v Kadani a to:

President – TJ Plzeň Litice

HC 1970 Bolevec – President

Po těchto dvou kolech budou kluby rozděleny, dle výsledků utkání v první části, na dvě skupiny. My už dnes víme, že budeme ve skupině C, tedy ve skupině výsledkově lepší. Rozlosování uvedené skupiny s konkrétními zápasy a časy bude k dispozici nejpozději do 10 dnů a dále doplněno do rozlosování této kategorie na webu. Proto sledujte web.

 

U kategorií přípravka, benjamínci a mini benjamínci jsou uvedeny turnaje, na které jsme se přihlásili. Jakmile budeme vědět rozlosování uvedených turnajů, doplníme je na web.

Zápasy a turnaje jsou uvedeny také v kalendáři na webu www.hcpresident.cz

Ivana Trávníková

Scroll to top