U15 – proti Slavii

U15 – proti Slavii

První zápas skupiny o titul

9.10. – skupina o titul do 15ti let. Prvním soupeřem nám byla silná Slavia, která stejně jako my svou kvalifikační skupinu vyhrála bez ztráty bodu.

 

Sestava:

Honza Ambrož, Šimon Vohlídka, Matouš Vohlídka, Ondra Troníček, Filip Šrámek, Olda Železník, Tonda Lupač, Marek Rambousek, Vašek Ševčík, Michal Krnáč, Vojta Moučka, Matěj Strnad.

 

Slavia – President 3:2

Střelci branek:

Marek Rambousek 1x

Tonda Smysl 1x

 

Do zápasu jsme vstoupili dobře, organizovaná hra a dobře chytající brankář byly základy na kterých jsme stavěli celý zápas. Ujali jsme vedení z hole Tondy Smysla po úniku přes celé hřiště. Další gól do slávistické sítě vstřelil Marek Rambousek. Soupeř měl několik trestných rohů – bez efektu, na druhé straně platilo to samé pro naše střelce, ani z rohu, ani z šancí jsme náskok nezvýšili. Poločas jsme zakončili vedením 2:0. Scénář hry se opakoval, také ve třetí čtvrtině. Góly nepřidali naši borci ani Slavia přes několik šancí na obou stranách. Do poslední čtvrtiny jsme s náskokem 2:0. Bohužel to na úspěch nestačilo. My jsme své šance opět neproměnili, Slavia byla úspěšná 3x a tím dala konečnou podobu výsledku.

I přes porážku je nutné hráče pochválit za posun, který za poslední dobu udělali. Je na čem stavět do dalších zápasů.

 

v příštím zápase se utkáme se Kbelami od 15:00 na Slavii – přijďte podpořit naše borce.

Scroll to top