U15 – kvalifikační skupina – závěr

U15 – kvalifikační skupina – závěr

Skončili jsme na čtvrtém místě

U15 – 18.9.2024 – Kvalifikační skupina – Hřiště Zelený pruh

Sestava:
Matěj Strnad, Matouš Vohlídka, Jakub Ševčík, Ondra Troníček, Viktor Vlášek, Vojta Moučka, Vojta Ševčík, Tobiáš Moučka, Matěj Semrád, Matěj Zatrapa, Matěj Nykl, Michal Krnáč.

Bohemians – President 2:0

Přeložený zápas z 22.9. abychom mohli mít volný víkend (což nakonec nevyšlo, jelikož kvůli problémovému počasí o minulém víkendu byly zápasy přeloženy na víkend 21.9.).

Bohemians mají složený tým z Pragy a Bohemians. Klokani začali lépe a vytvořili si šance, jednu z nich využili. Dělala nám problémy rozehrávka, ztráceli jsme lehce balónky a soupeř tím získával tlak. Bohemians první půlku vyhráli 1:0, my jsme si vytvořili pouze 4 šance. V druh půli jsme se zlepšili. Dostávali jsme se do kruhu, střely ale brankou neskončili. Bohemka byla v útlumu. I přes naše zlepšení jsme inkasovali z opakovaného rohu (natřikrát). Nadále jsme útočili, bez gólového efektu.Naše herní zlepšení v druhé půli na body nestačilo.

 

U15 – 21.9.2024 – Kvalifikační skupina  – Hřiště Kadaň

Sestava:
Matěj Strnad, Matouš Vohlídka, Jakub Ševčík, Ondra Troníček, Viktor Vlášek, Vojta Moučka, Vojta Ševčík, Tobiáš Moučka, Matěj Semrád, Matěj Zatrapa, Matěj Nykl, Michal Krnáč.

 

President – Kbely 1:5

Střelec branky:

Matouš Vohlídka

 

Kbely jsou naším tradičním soupeřem. Oproti našemu týmu jim z loňského týmu téměř nikdo neodešel. Na hřišti to bylo znát. Soupeř měl více ze hry, v brance exceloval Matěj Strnad. Z jedné šance se Kbely ujali vedení – nedobránili jsme situaci poctivě a odražený balonek skončil v naší síti. Vyrovnání přišlo z penalty, faul při střele na Matouše Vohlídku, sám postižený penaltu proměnil. Kbely opět odskočili o gól 1:2. My jsme dostali možnost vyrovnat opět z penalty (skluz obránce v útočném kruhu), Matouš neproměnil. Hru jsme vyrovnali a dostávali se do šancí a rohů. Bez gólového efektu. Soupeř dostal červenou kartu a zelenou. Během dvou minut kdy jsme hráli o 2 hráče více se zápas definitivně zlomil. 3x jsme propadli a zaplatili třemi góly. Sice jsme stále útočili ale šance góly nepřinesly.  Konečný stav 1:5 pro Kbely.

 

President – Rakovník 6:1

Střelci branek:

Matouš Vohlídka 3x

Matěj Nykl 1x

Matěj Semrád 1x

Vojtěch Moučka 1x

 

Vzhledem k tomu že soupeřovi starší žákyně musely odjet na svůj zápas, nastoupil v sedmi hráčích v poli. My jsme také snížili svůj počet hráčů na sedm. Rakovník má mladý tým a my jsme jej po celou dobu přehrávali. Zápas byl na konečný dvouciferný výsledek, ale naši střelci nabízené šance nevyužili. Soupeř zaznamenal čestný úspěch z rohu.

 

Kvalifikační skupinu jsme zakončili na čtvrtém místě (na postup nám chyběli body ze zápasu s Bohemians). Tím pádem budeme hrát druhou skupinu s (Jičínem, Bolevcem, Šenkvicemi, Kadaní, Rakovníkem)

Scroll to top